Menu
A+ A A-

Water

LAAT WATER JE GELEIDE ZIJN, DIE JE HELPT DOOR HET LEVEN TE GAAN MET HET GEMAK VAN EEN RIVIER, DE KRACHT VAN EEN WATERVAL EN DE OVERVLOED VAN EEN OCEAAN.........SAYAMA

waterbron2

Het meest gezonde, vitale en zuiverende water is ECHT bronwater: Echt bronwater wordt niet opgeboord, maar is krachtig genoeg om vanzelf uit de aarde omhoog te komen.

Water is het belangrijkste voedingsmiddel voor onze gezondheid.
Geen koffie of thee, geen vruchtensap, frisdrank of alchohol maar puur, zuiverend water.

Water algemeen

Water heeft de eigenschap informatie op te nemen van alle stoffen, waarmee het ooit in aanraking is geweest.
Je zou water kunnen zien als een zeer gevoelige antenne, die alles uit zijn omgeving oppikt.

Ons kraanwater, chemisch gereinigd en onder hoge druk door kaarsrechte leidingen geperst, is de naam “water” eigenlijk niet waardig.....Van leidingwater mag gesteld worden dat het onder strenge controle staat, feit is dat in de betreffende voorschriften, van veel stoffen niet eens melding gemaakt wordt.handenwater
Sporen van medicijnen zoals anti-conceptiepil en anti-depressiva, antibiotica, pesticiden.... De reinigingsmethoden zijn niet toereikend om dergelijke vervuilingen uit het water te filteren - aangezien er jaarlijks zo’n 1000 nieuwe chemische stoffen op de markt bijkomen, is er goed beschouwd ook geen beginnen aan voor de waterleidingbedrijven.
En, wanneer water gereinigd wordt - met o.a. ozon en UV-licht, worden slechts fysiek aanwezige verontreinigingen eruit gefilterd. 
Wanneer je echter bedenkt, dat het water van alle verontreinigingen informatie bevat, waarmee het ooit in aanraking is geweest, ga je anders te werk: dan behandel je water zo, dat het weer “levenskrachtige” informatie bevat, dus weer in de ware zin van het woord “drager van leven” wordt.
Het goede nieuws is dat er, dankzij de inspanningen van Dr. Moolenburgh in de jaren 70, geen fluoride aan het drinkwater in Nederland toegevoegd wordt. Daar mogen we dankbaar voor zijn, gezien de verwoestende effecten van fluoride op onze gezondheid (zie verder het Ankertje "Puur eten en leven").

Ons lichaam heeft vitaal water nodig, om ons te reinigen, onze cellen te voeden en om te zorgen dat onze bloeddruk genormaliseerd wordt.

Water vitaliseren

Maak je water weer zuiver en vitaal!

Er zijn verschillende eenvoudige en betaalbare opties:

-Waterzuivering met een filterkan, o.a. van Brita (www.brita.com), waarmee je je water zuivert van o.a. kalk, lood en koper, maar ook chloor, sommige pesticiden en organische vervuilingen.
Te koop in veel natuurwinkels. Helaas is deze kan van kunststof, laat je water hier niet te lang in staan.

De kan bevat geen BPA, wat wel het geval is met PET-flessen bronwater. BPA verstoort de hormoonbalans in het lichaam, wat vruchtbaarheidsproblemen, te vroege of te late puberteit etc. veroorzaakt. Koop dus geen water in plastic flessen, water in glazen flessen is goed.

-Waterverlevendiging kan eenvoudig door je water vanuit de Britta kan, of direkt uit de kraan, te "wervelen". 
Wat je in feite doet, is het nabootsen van de "meanderende" beweging die het water in de vrije natuur uit zichzelf maakt, waardoor het zichzelf zuivert en nieuwe kracht opbouwt.
Je gebruikt hiervoor de PUUR ETEN EN LEVEN waterwervelaar, een klein plastic buisje, dat je op een volle fles water schroeft. Dan bevestig je aan het andere eind van het buisje nog een zelfde fles. Keer de flessen om, schud een paar keer heen en weer, of "linksom", zodat zich in het water een mooie wervel (tornado) vormt. Herhaal 2 of 3 keer: 1x linksom om de informatie te verwijderen, 2 x rechtsom. Dit artikel is via onze webwinkel verkrijgbaar. 

Waterwervelaar

-Solar water.
Voor het opladen van je drinkwater met zonlicht, neem je een fles van blauw glas. Vul de fles met (verlevendigd) kraanwater, sluit hem af met een niet-metalen dop en zet hem minstens 1 uur in de zon. Drink hiervan, kook ermee, spoel jezelf ermee af na douche of bad; dit zonnewater laat geblokkeerde energie weer stromen en helpt je om emotionele blokkades los te laten.
-Liefdeswater
Denk aan iemand waar je veel van houdt, en stuur deze liefdesenergie naar je water. Liefde is de meest helende en harmoniserende energie die er bestaat.
Ook een mooie manier is een sticker met bijvoorbeeld "liefde" of "dankjewel" op de waterkan te plakken. Of visualiseer een perfekte zeskantige waterkristal en stuur deze afbeelding naar je waterkraan.

"Water gebruikt niet meer plaats dan het werkelijk nodig heeft.
Zo geeft het de gematigdheid weer"
Confucius (Chinees filosoof, 551-497 v.Ch.)
-Energetiseren met edelstenen. Neem een glazen waterkan, leg onderin een aantal edelstenen.waterkan2
Algemeen worden gebruikt een basismix van rozenkwarts (trekt liefde aan), amethist en bergkristal (zuivert de energie), voor een harmoniserende werking. 
Maar je kunt ook je eigen mix samenstellen,
elke steen heeft zijn eigen helende eigenschappen. Voeg nu het water toe en laat een aantal uren of een nachtje staan.
Nog beter: verlevendig het water met de waterwervelaar en vul met dit 
water de kan met edelstenen. Proef het verschil! Van dit zachte water wil je graag drinken. 
Alles uitvoerig beschreven in het boek "Water en Zout - onmisbare bron voor gezond leven"

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief!

Login or REGISTREREN