Menu
A+ A A-

Consult

New Paradigm Multi Dimensional Transformation® is de nieuwe energetische techniek, geëvolueerd uit de Reiki behandeling.
(Deze energie is ook bekend onder de naam Shamballa, welke nu door een andere groep gebruikt wordt).

Wanneer je aan verandering toe bent, aan groei en verruiming, is dit de behandeling voor jou.
Want een energiebehandeling door een ervaren New Paradigm MDT® therapeut, opent kanalen om de hoogste vibratie van licht en liefde, die op dit moment op aarde mogelijk is, te ontvangen. Er wordt dus niet 'gehealed', uiteindelijk ben jij degene die met de ontvangen energie iets doet of niet.

De kern van groei en ontwikkeling is: liefde voor jezelf. Wanneer je volledig en onvoorwaardelijk van jezelf houdt en jezelf niet (meer) bekritiseert, ben je in staat om een gelukkig leven te creëren. Inclusief fijne relaties en goede gezondheid.
Hoe je situatie op dit moment ook is, het is voor iedereen weggelegd om een overvloedig en gelukkig leven te leiden.
Laat je daarbij helpen want het is er ook voor jou, je bent het waard!

De New Paradigm MDT® energie wordt doorgegeven via de handen op of net boven je lichaam. Je ligt daarbij ontspannen, gekleed, op een massagetafel. Tijdens de behandeling wordt er in principe niet gesproken, zo kunnen eventuele helderziende boodschappen voor jou gemakkelijk doorkomen. Voorafgaand maken we een praatje, over hoe het met je is, waar je mee zit.
Na een behandeling is het raadzaam om de rest van de dag rustig aan te doen, zodat de energie rustig kan 'settelen'.
Je kunt je lichter voelen, meer in balans en je kunt tot enkele dagen erna heldere inzichten krijgen.

Prijs voor een New Paradigm MDT® behandeling € 50,00. Duur plm. 1 tot maximaal 1,5 uur.

Voor meer informatie en afspraak: Josefien van Rossum, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of 06-48438709

 

Meer over de healingsessie

 ohmteken

 
Een medium of healer geeft energie door, zodat het zelfhelende vermogen van een persoon wordt aangemoedigd, op het mentale, fysieke, emotionele en spirituele vlak. Het is een natuurlijk proces, waar iedereen gebruik van mag maken. Je hoeft er zelfs niet in te geloven om er profijt van te hebben of om het te mogen ontvangen. Het is eenvoudigweg energie die door een behandelaar wordt doorgeven aan de ontvanger.


Voor het maken van een afspraak graag een mail met je gegevens (inclusief jouw telefoonnummer) aan:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief!

Login or REGISTREREN